Adatok a burgonya táplálkozási értékét befolyásoló tényezők vizsgálatához
Die Verfasser bestimmten den Ascorbinsäure- und Solaningehalt von sammelreifen Kartoffeln und untersuchten auch die beeinflussenden Faktoren. Die Ascorbinsäurebestimmungen wurden - nach oxalsaurer Extraktion - mit der titrirnetrischen Dichlorphenol-Indophenol-Methode durchgeführt. Solanin wurde nach...
Elmentve itt :
Szerző: | Kaffehr Béla |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1963
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
9 No. 7-8 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Burgonya |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82060 |
Hasonló tételek
-
Adatok az élelmiszerszínezékek oszcillopolarográfiás vizsgálatához
Szerző: Nagy Ferenc, et al.
Megjelent: (1962) -
Adatok a sertéshús ivariszagának vizsgálatához
Szerző: Teleki József
Megjelent: (1984) -
Paradicsompüré konzisztenciáját befolyásoló tényezők vizsgálata
Szerző: Bontovits Lajos
Megjelent: (1959) -
А-vitamin stabilitását befolyásoló tényezők vizsgálata
Szerző: Géczy György
Megjelent: (1966) -
Ionizáló sugárzással csírázásgátolt burgonya szolaninképződése I.
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1971)