A pressó-kávék minősítése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lutter Béla
Bartha Lászlóné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1963
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 9 No. 5-6
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - kávé
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82052
LEADER 00854nab a2200217 i 4500
001 acta82052
005 20231005111129.0
008 231005s1963 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Lutter Béla 
245 1 2 |a A pressó-kávék minősítése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Lutter Béla 
260 |a Műszaki Könyvkiadó  |b Budapest  |c 1963 
300 |a 161-165 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 9 No. 5-6 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - kávé 
700 0 1 |a Bartha Lászlóné  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/82052/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1963_05-06_161-165.pdf  |z Dokumentum-elérés