Szaloncukrok víztartalmának meghatározása acetilkloridos módszerrel
Die Verfasser führten mit dreierlei Wassergehaltsbestimmungsmethoden vergleichende Untersuchungen zur Feststellung des Wassergehaltes von Salonzucker und Rübenzucker aus. Auf Grund ihrer Ergebnisse stellten sie fest, dass das Acetylchloridverfahren sich zur Bestimmung des Wassergehaltes von beiderle...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lóránt Béla Pollák Lászlóné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1963
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
9 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82051 |
Hasonló tételek
-
Zsiradékipari termékek víztartalmának meghatározása acetilkloridos módszerrel
Szerző: Lóránt Béla
Megjelent: (1961) -
Az acetilkloridos víz- és alkoholmeghatározási módszer
Szerző: Lóránt Béla
Megjelent: (1961) -
Ömlesztett sajtok szabad és kötött víztartalmának meghatározása
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (1979) -
Újabb adatok a zsírok acetilkloridos víztartalom meghatározására vonatkozóan más vizsgálati módszerrel való összehasonlítás alapján
Szerző: Lóránt Béla
Megjelent: (1963) -
A fűszerpaprika-őrlemény víztartalmának meghatározásáról
Szerző: Palotás József, et al.
Megjelent: (1965)