Rizsfajták főzési minősége vizsgálatának újabb eredményei
Die Verfasser bestimmten die Kochqualität der Reissorten mit der Methode von Pelschenke, P. F., Hampel G., auf Grund der Quellfähigkeit. Im Laufe ihrer Untersuchungen verglichen sie die Kochqualität von 15, in Ungarn neuerdings angeschafften Reissorten und derjenigen von Ömirt 39. Aus den Versuchen...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Jákó Nóra Sajó Zoltán |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1962
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
8 No. 11-12 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Rizs |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82023 |
Hasonló tételek
-
Néhány mikroelem főzési veszteségéről
Szerző: Gergely Anna, et al.
Megjelent: (1976) -
Friss fogyasztásra szánt zöldség és gyümölcs minősége kötelező vizsgálatának 1994-1995. évi hatósági tapasztalatai
Szerző: Németh Lajos, et al.
Megjelent: (1996) -
Balatoni halak radiológiai vizsgálatának tapasztalatai
Szerző: Varga Etelka
Megjelent: (1976) -
Étrend-kiegészítő készítmények vizsgálatának tapasztalatai
Szerző: Horváthné Soós Erika, et al.
Megjelent: (2019) -
A sikér mennyiségi és minőségi vizsgálatának kérdései
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1965)