Vizsgálatok az élesztők tárolásával kapcsolatban I. a gyártás különböző fázisaiból származó élesztők tárolhatósága /
Parallel mit der Zunahme der Lüftung sinkt der Gesamtstickstoffgehalt der Hefe, die Haltbarkeit jedoch nimmt in hohem Masse zu. Die Triebfähigkeit der am wenigsten gelüfteten Mutterhefe III. ist am grössten, diese aber nimmt bei 25 C° in Milchform gelagert schnell ab, und am fünften Tage ist schon ü...
Elmentve itt :
Szerző: | Gánti Tibor |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1962
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
8 No. 11-12 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszertárolás - élesztő |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82022 |
Hasonló tételek
-
Vizsgálatok az élesztők tárolásával kapcsolatban II. az élesztőtej tárolása /
Szerző: Gánti Tibor
Megjelent: (1963) -
Vizsgálatok az élesztők tárolásával kapcsolatban III. sajtolt és szárított élesztő csomagolása és tárolása /
Szerző: Gánti Tibor, et al.
Megjelent: (1963) -
Összehasonlító vizsgálatok különböző cukormeghatározási eljárások értékelésére I.
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1963) -
Mikrobiológia módszerösszehasonlító vizsgálatok I. lisztek penész-számának meghatározására alkalmazott módszerek összehasonlító vizsgálata /
Szerző: Tabajdiné Pintér Veronika Hedvig, et al.
Megjelent: (1984) -
Élesztők összehasonlító légzés vizsgálata
Szerző: Soós József
Megjelent: (1974)