Vizsgálatok az élesztők tárolásával kapcsolatban I. a gyártás különböző fázisaiból származó élesztők tárolhatósága /

Parallel mit der Zunahme der Lüftung sinkt der Gesamtstickstoffgehalt der Hefe, die Haltbarkeit jedoch nimmt in hohem Masse zu. Die Triebfähigkeit der am wenigsten gelüfteten Mutterhefe III. ist am grössten, diese aber nimmt bei 25 C° in Milchform gelagert schnell ab, und am fünften Tage ist schon ü...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gánti Tibor
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1962
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 8 No. 11-12
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszertárolás - élesztő
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/82022

Hasonló tételek