Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XI. húskészítményekhez felhasznált egyes vágóhídi termékek táplálkozási értékelése /
Die Autoren untersuchten und bewerteten von dem Gesichtspunkte der Ernährung 15 verschiedenartige Schlachthofprodukte, welche als Ingredienzen für Fleischerzeugnisse verwendet werden. Neben den kalorischen Nährmitteln stellten sie bei den mit Sommer- und Winterfutter versorgten Tieren den A, B1( B2...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lindner Károly Krámer Mihályné Nagy Ferenc Szőke Sándorné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1962
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
8 No. 11-12 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82020 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIII. intenzív búzafajták táplálkozási értékének összehasonlító vizsgálata /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1963) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XIV. adatok káposztafélék táplálkozási megítéléshez /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1963) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai VIII. a sütőtök táplálkozási értékéről /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1961) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXI. borsófajtáink táplálkozási értéke /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1965) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XVI. a női-tej fehérje- és aminosavtartalma /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1964)