Élelmiszerek toxikus szennyeződéseinek vizsgálata II. alkaloid szennyeződések kimutatása az élelmiszerekben /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Gyarmati László Dávid Gábor Kovács József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1962
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
8 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - mérgező anyagok - módszer, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81988 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek toxikus szennyeződéseinek vizsgálata III. vékonyréteg kromatográfiás módszer alkalmazása alkaloid szennyeződések kimutatására /
Szerző: Kiss Béla, et al.
Megjelent: (1966) -
Élelmiszerek toxikus szennyeződéseinek vizsgálata
Szerző: Kovács József
Megjelent: (1961) -
Élelmiszerek toxikus szennyeződéseinek vizsgálata IV. higany szennyeződés meghatározása halakban /
Szerző: Kovács József, et al.
Megjelent: (1972) -
Élelmiszerek érzékszervi vizsgálata és minősítése II. érzékszervi körvizsgálat /
Szerző: Molnár Pál
Megjelent: (1991) -
Élelmiszerek ásványi anyag tartalma ozmium az élelmiszerekben /
Szerző: Szabó S. András
Megjelent: (2020)