Gyorsfagyasztott gyümölcsök barnulása II. polifenolok minőségi kimutatása /
Die Verfasser beschreiben das zur Identifizierung des Polyphenolgehaltes von Obst angewendete Verfahren. Nach einem Verteilungstrennverfahren wiesen sie die Polyphenole mit papierchromatographischer Methode nach. Zur Papierchromatographie verwendeten sie n-Butanol-Essigsäure-Wasser im Verhältnis von...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Almási Elemér Molnár Dávid |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1962
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
8 No. 3-4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Polifenolok |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81981 |
Hasonló tételek
-
Gyorsfagyasztott gyümölcsök barnulása I. polifenolok mennyiségi meghatározása /
Szerző: Almási Elemér, et al.
Megjelent: (1961) -
A tiobarbitursavas reakció alkalmazása gyorsfagyasztott félkészételek tárolhatósági időtartamának vizsgálatához
Szerző: Almási Elemér, et al.
Megjelent: (1963) -
Növényvédőszer-maradékok vizsgálata gyorsfagyasztott élelmiszerekben
Szerző: Szabolcs László, et al.
Megjelent: (1973) -
Gyorsfagyasztott parajkrém mikrobiológiai minőségi jellemzőinek összefüggése a tárolási hőmérséklettel
Szerző: Wimmer Józsefné, et al.
Megjelent: (1980) -
Színmérés, színkülönbség-meghatározás problémái gyorsfagyasztott parajkrémnél
Szerző: Somogyi Valéria, et al.
Megjelent: (1981)