Gyorsfagyasztott gyümölcsök barnulása II. polifenolok minőségi kimutatása /

Die Verfasser beschreiben das zur Identifizierung des Polyphenolgehaltes von Obst angewendete Verfahren. Nach einem Verteilungstrennverfahren wiesen sie die Polyphenole mit papierchromatographischer Methode nach. Zur Papierchromatographie verwendeten sie n-Butanol-Essigsäure-Wasser im Verhältnis von...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Almási Elemér
Molnár Dávid
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1962
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 8 No. 3-4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Polifenolok
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81981

Hasonló tételek