Élelmiszereink összetételének legújabb adatai X. burgonyafajtáink értékelése a C-vitamin- és nyersfehérje hozam alapján /
Verfasser teilt den Nährwert von 36, in 13 verschiedenen Anbaugebieten des Landes angebauten Kartoffelsorten auf Grund ihres C-Vitamin- und Roheiweissertrages mit. Die Menge der beiden Komponenten hängt in den Kartoffeln vor allem von den veredelten Sorten ab, der Anbauort und die Düngung beeinfluss...
Elmentve itt :
Szerző: | Lindner Károly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 11-12 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81955 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai I.
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1959) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXVIII. zöldség- és /
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1966) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai III.
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1960) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai XXIII. különböző lencsefajták fehérje aminosav összetétele /
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1965) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai VIII. a sütőtök táplálkozási értékéről /
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1961)