A borvizsgálatoknál legújabban alkalmazott módszerek

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Hajós György
Bártfai Zoltán
Kosinszky Viktorné
Papházy Gabriella
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1961
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 7 No. 9-10
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - bor
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81945
LEADER 00960nab a2200241 i 4500
001 acta81945
005 20231003084521.0
008 231003s1961 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Hajós György 
245 1 2 |a A borvizsgálatoknál legújabban alkalmazott módszerek  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Hajós György 
260 |a Műszaki Könyvkiadó  |b Budapest  |c 1961 
300 |a 258-262 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 7 No. 9-10 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - bor 
700 0 1 |a Bártfai Zoltán  |e aut 
700 0 1 |a Kosinszky Viktorné  |e aut 
700 0 1 |a Papházy Gabriella  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81945/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1961_09-10_258-262.pdf  |z Dokumentum-elérés