Adatok a méz tárolása illetve szállítás közbeni súlyveszteségéről
Nach den Untersuchungen des Verfassers kann besonders bei Honigen mit höherem Wassergehalt hauptsächlich in der trockenen Sommerperiode ein erheblicher Verlust durch Eintrocknung stattfinden. According to the data of investigations carried out by the author, appreciable losses can take place, due to...
Elmentve itt :
Szerző: | Lásztity Radomir |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 4-5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszertárolás, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Méz |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81922 |
Hasonló tételek
-
Műanyag fóliába csomagolt sütőipari termékek tárolása során bekövetkező egyes fizikai és kémiai változások vizsgálata
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1960) -
Oldható szénhidrátok pörkölés közbeni változásának papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Nedelkovits János
Megjelent: (1961) -
A méz minősége és minősítése
Szerző: Kerekes László, et al.
Megjelent: (1996) -
Élelmiszerek tárolása a magánháztartásokban
Szerző: Bognár Antal, et al.
Megjelent: (2000) -
A méz pollenvizsgálatának alkalmazásáról és használhatóságáról
Szerző: Lukács Gábor
Megjelent: (1997)