Oldható szénhidrátok pörkölés közbeni változásának papírkromatográfiás vizsgálata
Verfasser untersuchte die Änderung der löslichen Kohlenhydrate von bei verschiedenen Temperaturen gerösteten Rohstoffen der Kaffeemittel vermittels papierchromatographischen Verfahren. Bei der papierchromatographischen Analyse des Mono- und Oligosaccharidgehaltes der zu seinen Untersuchungen verwend...
Elmentve itt :
Szerző: | Nedelkovits János |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 4-5-6 |
Kulcsszavak: | Papírkromatográfia, Kromatográfia - módszer, Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81918 |
Hasonló tételek
-
Szénhidrátok papírkromatográfiája
Szerző: Tóth Mihály
Megjelent: (1966) -
Hazai borok aminósavtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1961) -
Szénhidrátok és egyéb élelmiszerösszetevők elektroforézise
Szerző: Örsi Ferenc
Megjelent: (1968) -
Gyümölcsök savtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Bajnok István
Megjelent: (1958) -
Pörkölés hatása növényolajok oxidációs stabilitására
Szerző: Somogyi László, et al.
Megjelent: (2016)