Gyors eljárás fémek meghatározása élelmiszerekben komplexképző anyagokkal V. arzéntartalom meghatározása /
Das Verfahren beruht auf der Gutzeit-Probe mit einem neuem, modifizierten Apparat. Das in dem Apparat gebildete Arsenhidrogen gelangt auf ein zwischen zwei Glasröhren placiertes Filtrierpapier, und die als Grundlage der Messung dienende Färbung entsteht in dessen Mittelpunkt, auf der Fläche eines mi...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Spanyár Pál Kevei Jánosné Kutz Vaszilijné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 4-5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszervizsgálat - arzén |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81917 |
Hasonló tételek
-
Gyors eljárás fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal VI. ón meghatározása /
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1961) -
Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal VIII. kobalt meghatározása /
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1961) -
Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal III. vastartalom meghatározása /
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1961) -
Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal IX. alumíniumtartalom meghatározása /
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1962) -
Gyors eljárások fémek meghatározására élelmiszerekben komplexképző anyagokkal II. ólomtartalom meghatározása /
Szerző: Spanyár Pál, et al.
Megjelent: (1960)