Az acetilkloridos víz- és alkoholmeghatározási módszer
Verfasser beschreibt die Wasser- und Alkoholbestimmungsmethode vermittels Acetylchlorid nach Smith und Bryant und die damit gesammelten Erfahrungen. Zugleich teilt er das von ihm angewendete Berechnungsverfahren zur Bestimmung von Aethyl- und Butylalkohol nebeneinander mit.
Elmentve itt :
Szerző: | Lóránt Béla |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81914 |
Hasonló tételek
-
Szaloncukrok víztartalmának meghatározása acetilkloridos módszerrel
Szerző: Lóránt Béla, et al.
Megjelent: (1963) -
Zsiradékipari termékek víztartalmának meghatározása acetilkloridos módszerrel
Szerző: Lóránt Béla
Megjelent: (1961) -
Újabb adatok a zsírok acetilkloridos víztartalom meghatározására vonatkozóan más vizsgálati módszerrel való összehasonlítás alapján
Szerző: Lóránt Béla
Megjelent: (1963) -
Hibaforrások szesz-víz elegyek vizsgálatánál
Szerző: Révay Zoltán
Megjelent: (1955) -
Gyors módszer élelmiszerek nitráttartalmának meghatározására a módszer interlaboratóriumi kipróbálása /
Szerző: Uresch Ferenc, et al.
Megjelent: (1986)