Egyes édesipari készítmények és nyersanyagaik mono- és oligoszaharidjainak papírkromatográfiás vizsgálata

Die Verfasser untersuchen vermittels papierchromatographischer Methode die Mono- und Oligosaccharide einzelner süsswarenindustriellér Produkte und deren Rohstoffe. Durch diese Versuche gedachten sie zu entscheiden, ob man auf Grund von papierchromatographischen Untersuchungen auf die Rohstoffe der P...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Főzy Istvánné
Boncsó Anna
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1961
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 7 No. 1-2
Kulcsszavak:Papírkromatográfia, Kromatográfia - módszer, Élelmiszervizsgálat - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81898

Hasonló tételek