Egyes édesipari készítmények és nyersanyagaik mono- és oligoszaharidjainak papírkromatográfiás vizsgálata
Die Verfasser untersuchen vermittels papierchromatographischer Methode die Mono- und Oligosaccharide einzelner süsswarenindustriellér Produkte und deren Rohstoffe. Durch diese Versuche gedachten sie zu entscheiden, ob man auf Grund von papierchromatographischen Untersuchungen auf die Rohstoffe der P...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Főzy Istvánné Boncsó Anna |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Papírkromatográfia, Kromatográfia - módszer, Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81898 |
Hasonló tételek
-
Hazai rozslisztek mono- és oligoszaharidjainak papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1959) -
A reduktáz-enzimpróba alkalmazása édesvízi halhús és édesipari készítmények mikrobiológiai szennyezettségének vizsgálatára
Szerző: Bíró Géza
Megjelent: (1966) -
Édesipari technológia gyakorlatok
Szerző: Gyimes Ernő, et al. -
Cukoranalízis édesipari termékekben
Szerző: Eeles M.
Megjelent: (2005) -
A lipidek papírkromatográfiás meghatározása
Szerző: Lukácsné Hágony Piroska
Megjelent: (1966)