A paradicsom színe
Elmentve itt :
Szerző: | Bontovits Lajos |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1960
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
6 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Paradicsom |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81875 |
Hasonló tételek
-
Paradicsompüré konzisztenciáját befolyásoló tényezők vizsgálata
Szerző: Bontovits Lajos
Megjelent: (1959) -
Érett paradicsom pigmentjeinek rétegkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Aczél Attila
Megjelent: (1969) -
Előzetes színkompenzáció alkalmazása színes oldatok színátcsapásos titrálásánál
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1955) -
Paradicsom és paradicsomkészítmények vízgőzzel illő aromaanyagainak gázkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Petró Ottóné, et al.
Megjelent: (1975) -
Különböző termesztési módok hatása a paradicsom összetételére és minőségére
Szerző: El-Kady Samir, et al.
Megjelent: (1975)