A fizikai tartósító módszerek hatása az élelmiszerek minőségére
Elmentve itt :
Szerző: | Kismarton Károly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1959
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
5 No. 7-8 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81860 |
Hasonló tételek
-
Az élelmiszerek minőségének alakulása 1977-ben
Szerző: Kismarton Károly
Megjelent: (1978) -
Az élelmiszerek minőségének 1976. évi alakulása
Szerző: Kismarton Károly
Megjelent: (1977) -
Az élelmiszerek minőségének 1975. évi alakulása
Szerző: Kismarton Károly
Megjelent: (1976) -
Az élelmiszerek minőségének 1974. évi alakulása
Szerző: Kismarton Károly
Megjelent: (1975) -
Élelmiszerek minősítésére alkalmazható mikrobiológiai módszerek
Szerző: Vajda Ödön
Megjelent: (1962)