A rozsliszttartalom meghatározása búzaliszt mellett Strohecker módszerével
Elmentve itt :
Szerző: | Sarudi Imre |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1959
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
5 No. 6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81852 |
Hasonló tételek
-
Sörök érzékszervi fejlesztési irányainak meghatározása a penalty analízis módszerével
Szerző: Tompos Barbara
Megjelent: (2018) -
Pálinkák réztartalmának komplexometriás meghatározása
Szerző: Sarudi Imre
Megjelent: (1966) -
A búzaliszt reológiai vizsgálata különböző módszerekkel
Szerző: Sipos Péter, et al.
Megjelent: (2007) -
"Viróma" szörp magnéziumtartalmának közelítő meghatározása
Szerző: Sarudi Imre
Megjelent: (1966) -
A búzaliszt gliadin tartalmának vizsgálata ELISA módszerrel
Szerző: Aubrecht Erzsébet, et al.
Megjelent: (1992)