Csomagolt élelmiszerekkel végzett tárolási kísérletek II. napraforgó-étolaj fényállósága /
Schon die ersten R esu ltate einer längeren w issenschaftlichen A rb eit deren Ziel die A usarbeitung einer m odernen, den Schutz des raffinierten Sonnenblum enöles dienenden T echnik w ar, zeigen, dass au f theoretischen G rundlagen, m it verhältnism ässig kleiner V ersuchsarbeit zweckmässiges P ac...
Elmentve itt :
Szerző: | Szilas Elemérné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1958
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
4 No. 9-10 |
Kulcsszavak: | Élelmiszertárolás, Élelmiszeripari technológia, Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81813 |
Hasonló tételek
-
Csomagolt élelmiszerekkel végzett tárolási kísérletek
Szerző: Szilas Elemérné
Megjelent: (1958) -
Tárolási kísérletek néhány polietilén fóliába csomagolt sütőipari termékkel
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1959) -
Tárolási kísérletek sajátos bevonatú papírburkolatba csomagolt sütőipari termékekkel
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1961) -
Kémiai és mikrobiológiai vizsgálati adatok a csomagolt baconnal kapcsolatban
Szerző: Finta Géza, et al.
Megjelent: (1982) -
Gumicukorka érzékszervi tulajdonságainak vizsgálata a tárolási körülmények függvényében
Szerző: Örsi Ferenc, et al.
Megjelent: (2000)