Konzerválószerek meghatározása élelmiszerekben

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Spanyár Pál
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1958
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 4 No. 9-10
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81806
LEADER 00889nab a2200205 i 4500
001 acta81806
005 20230927123935.0
008 230927s1958 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Spanyár Pál 
245 1 0 |a Konzerválószerek meghatározása élelmiszerekben  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Spanyár Pál 
260 |a Műszaki Könyvkiadó  |b Budapest  |c 1958 
300 |a 213-221 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 4 No. 9-10 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81806/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_09-10_213-221.pdf  |z Dokumentum-elérés