|
|
|
|
LEADER |
00889nab a2200205 i 4500 |
001 |
acta81806 |
005 |
20230927123935.0 |
008 |
230927s1958 hu o 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Spanyár Pál
|
245 |
1 |
0 |
|a Konzerválószerek meghatározása élelmiszerekben
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Spanyár Pál
|
260 |
|
|
|a Műszaki Könyvkiadó
|b Budapest
|c 1958
|
300 |
|
|
|a 213-221
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 4 No. 9-10
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81806/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_09-10_213-221.pdf
|z Dokumentum-elérés
|