Élelmiszerek egészségügyi mikrobiológiai ellenőrzésének fejlődése és feladatai

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Báthory Pál
Csaba Károly
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1958
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 4 No. 7-8
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81800
LEADER 00917nab a2200217 i 4500
001 acta81800
005 20230927122947.0
008 230927s1958 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Báthory Pál 
245 1 0 |a Élelmiszerek egészségügyi mikrobiológiai ellenőrzésének fejlődése és feladatai  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Báthory Pál 
260 |a Műszaki Könyvkiadó  |b Budapest  |c 1958 
300 |a 195-197 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 4 No. 7-8 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia 
700 0 1 |a Csaba Károly  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81800/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_07-08_195-197.pdf  |z Dokumentum-elérés