Radioaktív sugárzás és élelmiszerek II. rész
Verfasserin fasst die durch Messung der natürlichen, sowie der I infolge von A tom bom benversuchen erhöhten R a d io a k tiv itä t von L ebensm itteln erzielten E rgebnisse k u rz zusam m en u n d beh an d elt auch die m it der F rage der v erm ittels ionisierender S trahlen konservierten N ah r...
Elmentve itt :
Szerző: | Gál Ilona Emma |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1958
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
4 No. 6 |
Kulcsszavak: | Radioaktív szennyezettség - mérés - élelmiszerek |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81793 |
Hasonló tételek
-
Rádioaktív sugárzás és élelmiszerek I. rész
Szerző: Gál Ilona Emma
Megjelent: (1958) -
Élelmiszerek radioaktív szennyezettségének vizsgálatára alkalmas módszerek összehasonlítása és a szennyezettség értékelése II.
Szerző: Kovács József, et al.
Megjelent: (1965) -
Az élelmiszerek radioaktív szennyezettségének 1971. évi vizsgálati adatai
Szerző: Kovács József
Megjelent: (1972) -
A mikrobiológia szerepe élelmiszerek minőségvizsgálatában
Szerző: Gál Ilona Emma
Megjelent: (1969) -
Fitoncidek szerepe élelmiszerek tartósításában
Szerző: Gál Ilona Emma, et al.
Megjelent: (1968)