Hazai anyagokból előállított kávészerek oxidációs és aromaszámának vizsgálata
Verfasser untersuchten die Oxydations- und Aromazahlen der aus einheimischen Stoffen verfertig ten Kaffeewaren. Sie prüftennichtnur die während der Lagerung stattfin denben Veränderungen der einzelnen gerösteten Fertig produkte, sowiederen Oxydations- und Aromazahlen, sondern führten auch Messungen...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Nedelkovits János Hosszú István |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1958
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
4 No. 6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81791 |
Hasonló tételek
-
Kávészerek extrakttartalmának vizsgálata a pörkölt cikória extrakciója /
Szerző: Nedelkovits János, et al.
Megjelent: (1960) -
Kávészerek savtartalmának meghatározása kemilumineszcenciás indikátor jelenlétében
Szerző: Nedelkovits János
Megjelent: (1959) -
Mérgező gombafajok kimutatásának kérdései különböző vizsgálati anyagokból
Szerző: Lévai Judit, et al.
Megjelent: (1978) -
Pörkölés hatása növényolajok oxidációs stabilitására
Szerző: Somogyi László, et al.
Megjelent: (2016) -
Pektinbontás vizsgálata penészekből előállított enzimkészítményekkel és azok keverékeivel
Szerző: Fehér László, et al.
Megjelent: (1957)