Mézek színének meghatározása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kottász József
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1958
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 4 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81779
LEADER 00849nab a2200205 i 4500
001 acta81779
005 20230926153101.0
008 230926s1958 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Kottász József 
245 1 0 |a Mézek színének meghatározása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kottász József 
260 |a Műszaki Könyvkiadó  |b Budapest  |c 1958 
300 |a 87-89 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 4 No. 3 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81779/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_03_087-089.pdf  |z Dokumentum-elérés