Élelmiszereink egészségügyi ellenőrzése korszerűsítésének néhány alapvető szempontja

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Lőrincz Ferenc
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1958
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 4 No. 1-2
Kulcsszavak:Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81766
LEADER 00953nab a2200205 i 4500
001 acta81766
005 20230926142748.0
008 230926s1958 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Lőrincz Ferenc 
245 1 0 |a Élelmiszereink egészségügyi ellenőrzése korszerűsítésének néhány alapvető szempontja  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Lőrincz Ferenc 
260 |a Műszaki Könyvkiadó  |b Budapest  |c 1958 
300 |a 4-13 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 4 No. 1-2 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81766/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1958_01-02_004-013.pdf  |z Dokumentum-elérés