Pektinbontás vizsgálata penészekből előállított enzimkészítményekkel és azok keverékeivel
Elmentve itt :
Szerzők: |
Fehér László Major József Szabó Imre J. |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1957
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
3 No. 5-6 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81759 |
Hasonló tételek
-
Hazai anyagokból előállított kávészerek oxidációs és aromaszámának vizsgálata
Szerző: Nedelkovits János, et al.
Megjelent: (1958) -
Különböző zöldségfajokból előállított mikrozöldségek (microgreen-ek) értékelése
Szerző: Kovácsné Madar Ágota, et al.
Megjelent: (2020) -
Az autoszifonban előállított szódavízzel kapcsolatos panaszok okairól
Szerző: Hapka Sándor, et al.
Megjelent: (1960) -
A minőségellenőrzés és analitika fejlődési trendjei a fermentációs úton előállított élelmiszerekről az EURO-FOOD-CHEM VII. konferencia tapasztalatai /
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1993) -
Üdítőitalok refraktométeres szárazanyagtartalom-meghatározási módszerei és azok hibái
Szerző: Pozsonyi Ferenc
Megjelent: (1974)