A zsír propilgalláttartalmának meghatározása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Tompos Albert
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1957
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 3 No. 3-4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81752
LEADER 00886nab a2200205 i 4500
001 acta81752
005 20230926123532.0
008 230926s1957 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Tompos Albert 
245 1 2 |a A zsír propilgalláttartalmának meghatározása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Tompos Albert 
260 |a Műszaki Könyvkiadó  |b Budapest  |c 1957 
300 |a 218-219 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 3 No. 3-4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81752/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1957_03-04_218-219.pdf  |z Dokumentum-elérés