A méz összetétele és vizsgálata I. rész
Elmentve itt :
Szerző: | Kottász József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1957
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
3 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Méz |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81742 |
Hasonló tételek
-
A méz összetétele és vizsgálata II.
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1958) -
A méz minősége és minősítése
Szerző: Kerekes László, et al.
Megjelent: (1996) -
A méz pollenvizsgálatának alkalmazásáról és használhatóságáról
Szerző: Lukács Gábor
Megjelent: (1997) -
A hús szöveti összetétele és minősége közötti összefüggések I.
Szerző: Szeredy Ida, et al.
Megjelent: (1957) -
Adatok a méz tárolása illetve szállítás közbeni súlyveszteségéről
Szerző: Lásztity Radomir
Megjelent: (1961)