A "Tartósított élelmiszerek - vizsgálati módszerek" szabványok vizsgálati módszereinél eltűrhető hibaszázalékok

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Heltai László
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1956
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 2 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia, Élelmiszervizsgálat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81716
LEADER 00889nab a2200205 i 4500
001 acta81716
005 20230925144936.0
008 230925s1956 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Heltai László 
245 1 2 |a A "Tartósított élelmiszerek - vizsgálati módszerek" szabványok vizsgálati módszereinél eltűrhető hibaszázalékok  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Heltai László 
260 |c 1956 
300 |a 234 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 2 No. 4 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszeripari technológia, Élelmiszervizsgálat 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81716/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_04_234.pdf  |z Dokumentum-elérés