|
|
|
|
LEADER |
00889nab a2200205 i 4500 |
001 |
acta81716 |
005 |
20230925144936.0 |
008 |
230925s1956 hu o 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Heltai László
|
245 |
1 |
2 |
|a A "Tartósított élelmiszerek - vizsgálati módszerek" szabványok vizsgálati módszereinél eltűrhető hibaszázalékok
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Heltai László
|
260 |
|
|
|c 1956
|
300 |
|
|
|a 234
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 2 No. 4
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszeripari technológia, Élelmiszervizsgálat
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81716/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_04_234.pdf
|z Dokumentum-elérés
|