Gyakorlati tapasztalatok a szeszesitalipari készítmények desztillációs vizsgálatánál
Elmentve itt :
Szerző: | Garami Győző |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1956
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
2 No. 3 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Szeszipar |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81705 |
Hasonló tételek
-
Akrilamid gélelektroforézis alkalmazása élelmiszerfehérjék vizsgálatánál
Szerző: Farkas Józsefné
Megjelent: (1970) -
Hibaforrások szesz-víz elegyek vizsgálatánál
Szerző: Révay Zoltán
Megjelent: (1955) -
Kloridion meghatározása különböző élelmiszerek vizsgálatánál potenciometrikus titrálással
Szerző: Kacskovics Miklós, et al.
Megjelent: (1968) -
Kumisz és savanyútej készítmények
Szerző: Moldvai Rezső
Megjelent: (1968) -
Gyors fehérjemeghatározási módszer alkalmazása egyes élelmiszerek vizsgálatánál I.
Szerző: Törley Dezső, et al.
Megjelent: (1972)