|
|
|
|
LEADER |
00821nab a2200205 i 4500 |
001 |
acta81702 |
005 |
20230925124437.0 |
008 |
230925s1956 hu o 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Ravasz László
|
245 |
1 |
0 |
|a Kávéitalok minőségének alakulása
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Ravasz László
|
260 |
|
|
|c 1956
|
300 |
|
|
|a 158-164
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 2 No. 3
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81702/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_03_158-164.pdf
|z Dokumentum-elérés
|