Kávéitalok minőségének alakulása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Ravasz László
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1956
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 2 No. 3
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81702
LEADER 00821nab a2200205 i 4500
001 acta81702
005 20230925124437.0
008 230925s1956 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Ravasz László 
245 1 0 |a Kávéitalok minőségének alakulása  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Ravasz László 
260 |c 1956 
300 |a 158-164 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények  |v 2 No. 3 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81702/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1956_03_158-164.pdf  |z Dokumentum-elérés