Gyors csersavmeghatározás borban
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kolta Rezső Zukál Endre |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1956
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
2 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81680 |
Hasonló tételek
-
Gyors szaharóz-kimutatás mustban és borban
Szerző: Telegdy-Kováts László, et al.
Megjelent: (1958) -
Styrol pirolízistermékeinek gázkromatográfiás vizsgálata borban
Szerző: Mattyasovszky Pál
Megjelent: (1975) -
Ftálimid típusú fungicidek lebomlásának vizsgálata borban
Szerző: Soós Katalin
Megjelent: (1971) -
Mikromennyiségű fehérjetartalom meghatározása borban, megnövelt érzékenységű biuret reakcióval
Szerző: Molnár István
Megjelent: (1977) -
A kénessav és aszkorbinsav hatása a mustban és borban, borok redoxstabilitásának vizsgálata
Szerző: Kis Zoltán
Megjelent: (1958)