Élelmiszereink fontosabb ásványi anyagai, meghatározásuk és biológiai jelentőségük

Szerző foglalkozik az emberi szervezetben a fontosabb ásványi anyagok mennyiségi arányával, biológiai hatásaival és a szükséglet kérdésével. Ism erteti az Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet által ez évben III. kiadásban megjelent Tápanyagtáblázat ide vonatkozó részleteit, az ezirányban folyt...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Cieleszky Vilmos
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1955
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 1 No. 3-4
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81671

Hasonló tételek