Élelmiszereink fontosabb ásványi anyagai, meghatározásuk és biológiai jelentőségük
Szerző foglalkozik az emberi szervezetben a fontosabb ásványi anyagok mennyiségi arányával, biológiai hatásaival és a szükséglet kérdésével. Ism erteti az Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet által ez évben III. kiadásban megjelent Tápanyagtáblázat ide vonatkozó részleteit, az ezirányban folyt...
Elmentve itt :
Szerző: | Cieleszky Vilmos |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1955
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
1 No. 3-4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81671 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszereink akrilamid-tartalma
Szerző: Szigeti Tamás János
Megjelent: (2018) -
Élelmiszereink vitaminmeghatározásának mai helyzete
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1955) -
Élelmiszereink minősége és biztonsága
Szerző: Käferstein Fritz K., et al.
Megjelent: (1996) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai VII. javított módszer élelmiszerfehérjék biológiai értékének kiszámítására /
Szerző: Korpáczy István, et al.
Megjelent: (1961) -
Élelmiszereink összetételének legújabb adatai III.
Szerző: Lindner Károly, et al.
Megjelent: (1960)