Sensory and histological comparative investigation of frozen and salted-half dried fish

Fagyasztott állapotban - 5 C°-on tárolt és sózott-félig szárított állapotban tárolt halakon végeztek érzékszervi és szövettani vizsgálatokat. Megállapították, hogy a sózott-félig szárított halaknak rehidratizálásuk után kedvezőbb volt a színe, mint a fagyasztott halmintáké. Egyéb érzékszervi tulajdo...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Goma Mahfooz
Abd Allah M. A.
Abosallim Ferial
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1974
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - érzékszervi
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81586

Hasonló tételek