Sensory and histological comparative investigation of frozen and salted-half dried fish
Fagyasztott állapotban - 5 C°-on tárolt és sózott-félig szárított állapotban tárolt halakon végeztek érzékszervi és szövettani vizsgálatokat. Megállapították, hogy a sózott-félig szárított halaknak rehidratizálásuk után kedvezőbb volt a színe, mint a fagyasztott halmintáké. Egyéb érzékszervi tulajdo...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Goma Mahfooz Abd Allah M. A. Abosallim Ferial |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1974
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81586 |
Hasonló tételek
-
Changes in the lipids of frozen chickens
Szerző: El-Warraki A. G., et al.
Megjelent: (1975) -
Szárított alma összehasonlító érzékszervi vizsgálata = Comparative sensory analysis of dried apple
Szerző: Antal Tamás, et al.
Megjelent: (2013) -
Analyzing perceptions on quality and safety of frozen foods with Balkan consumers the case of Albania and Kosovo /
Szerző: Hasani Arbenita, et al.
Megjelent: (2022) -
The effect of chilled and frozen storage on sous vide treated pork chops [abstract] /
Szerző: Hasani Endrit, et al.
Megjelent: (2022) -
Comparative analysis of colour and sensory parameters of konzum biscuits made from high fiber flour using sweetener
Szerző: Horváth Zsuzsanna
Megjelent: (2022)