Kémiai és mikrobiológiai vizsgálati adatok az egyiptomi Asszuán-i tóból származó halak tárolása alkalmával
Die Verfasser lagerten Gefrierfische bei -5 , -10, —15 und - 20 °C 3 Monate lang. Die gelagerten Proben wurden allmonatlich untersucht. Es wurde der Gehalt an den Aminosäuren Alanin, Valin und Leucin, sowie die Gesamtkeimzahl bestimmt. Aufgrund der Untersuchungen wurde festgestellt, dass in den bei...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Goma Mahfooz El-Bahrawy Shawky |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1974
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81556 |
Hasonló tételek
-
A kereskedelemből származó fagyasztott és felengedett húsminták mikrobiológiai vizsgálata Egyiptomban
Szerző: El-Bahrawy Shawky, et al.
Megjelent: (1975) -
Kémiai és mikrobiológiai vizsgálati adatok a csomagolt baconnal kapcsolatban
Szerző: Finta Géza, et al.
Megjelent: (1982) -
A vizsgálati készítmény tárolása
Szerző: Bende Balázs, et al. -
Hazai élővizekből származó halak összes-higany és metilhigany tartalmának vizsgálata
Szerző: Z. Fundák Rita, et al.
Megjelent: (1987) -
Élelmiszerek tárolása a magánháztartásokban
Szerző: Bognár Antal, et al.
Megjelent: (2000)