Kémiai és mikrobiológiai vizsgálati adatok az egyiptomi Asszuán-i tóból származó halak tárolása alkalmával

Die Verfasser lagerten Gefrierfische bei -5 , -10, —15 und - 20 °C 3 Monate lang. Die gelagerten Proben wurden allmonatlich untersucht. Es wurde der Gehalt an den Aminosäuren Alanin, Valin und Leucin, sowie die Gesamtkeimzahl bestimmt. Aufgrund der Untersuchungen wurde festgestellt, dass in den bei...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Goma Mahfooz
El-Bahrawy Shawky
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1974
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81556

Hasonló tételek