Néhány fehérjeforrás biológiai értékének vizsgálata Tetrahymena pyriformis W módszerrel
Mit der Tetrahymena pyriformis W Methode konnte ein ausgesprochener Unterschied zwischen den RNV Werten von Eiweissstoffen verschiedener Abstammung festgestellt werden und die miteinander verglichenen RNV Werte entsprachen der im allgemenin akzeptierten Reihenfolge. Die Vergleichung der RNV Werte mi...
Elmentve itt :
Szerző: | Hegedűs Mihály |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1974
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81551 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerfehérjék biológiai értékének meghatározása
Szerző: Hegedűs Mihály
Megjelent: (1969) -
Fehérjekeverékek biológiai értékének vizsgálata
Szerző: Hegedűs Mihály, et al.
Megjelent: (1974) -
A fehérje táplálkozási értékének változása hőkezelt tejporokban
Szerző: Dworschák Ernő, et al.
Megjelent: (1972) -
Fehérjeérték meghatározása mikrobiológiai módszerrel
Szerző: Hegedűs Mihály
Megjelent: (1971) -
An electron microscopic study of dye-sensitized, lighted Tetrahymena pyriformis LG
Szerző: Biczók Ferenc, et al.
Megjelent: (1970)