Módosított eljárás húskészítmények keményítőtartalmának meghatározására

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szabó András
Bende Ede
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1973
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81516
LEADER 00890nab a2200217 i 4500
001 acta81516
005 20230920104457.0
008 230920s1973 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Szabó András 
245 1 0 |a Módosított eljárás húskészítmények keményítőtartalmának meghatározására  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szabó András 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1973 
300 |a 223-224 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - módszer 
700 0 1 |a Bende Ede  |e aut 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81516/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1973_04_223-224.pdf  |z Dokumentum-elérés