|
|
|
|
LEADER |
01017nab a2200205 i 4500 |
001 |
acta81507 |
005 |
20230920090245.0 |
008 |
230920s1973 hu o 0|| hun d |
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
100 |
1 |
|
|a Kottász József
|
245 |
1 |
0 |
|a Beszámoló a sörök minőségének alakulásáról a Fővárosi és Megyei Élelmiszerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézetek 1972. évi vizsgálatai alapján
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Kottász József
|
260 |
|
|
|a Lapkiadó Vállalat
|b Budapest
|c 1973
|
300 |
|
|
|a 147-152
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság, Söripar
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81507/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1973_03_147-152.pdf
|z Dokumentum-elérés
|