Fűszer oleorezinek acetontartalmának gázkromatográfiás meghatározása
Der Verfasser arbeitete zur Bestimmung des restlichen Acetongehaltes der mit dem Extraktionsmittel Aceton bereiteten Gewürz-Oleoresine eine gaschromatographische Methode aus. Die Isolierung des Acetons erfolgt vermittels vorhergehender Wasserdampfdestillation. Die Empfindlichkeit der Methode ermögli...
Elmentve itt :
Szerző: | Örsi Ferenc |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1973
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Gázkromatográfia, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81487 |
Hasonló tételek
-
Kozmaolajok összetételének gázkromatográfiás meghatározása
Szerző: Ötvös Irma, et al.
Megjelent: (1976) -
Pálinkák metilalkohol tartalmának gázkromatográfiás meghatározása
Szerző: Zala Péter, et al.
Megjelent: (1981) -
A tárolt almákból felszabaduló etilén gázkromatográfiás meghatározása
Szerző: Pais István, et al.
Megjelent: (1970) -
Styrol pirolízistermékeinek gázkromatográfiás vizsgálata borban
Szerző: Mattyasovszky Pál
Megjelent: (1975) -
Egyes fokhagymatartalmú élelmiszerek hatóanyagtartalmának meghatározása
Szerző: Örsi Ferenc
Megjelent: (1976)