Gyümölcsalapanyagok cukortartalmának táplálkozási jelentősége
Der Verfasser bewertet aufgrund von in dem Landesinstitut für Ernährungswissenschaft durchgeführten Untersuchungen und des durchschnittlichen jährlichen Obstkonsums die Bedeutung der einzelnen, mit dem Obst verzehrten Zuckerarten. In Ungarn muss zu Beginn der 1970-er Jahre jährlich mit dem Konsum vo...
Elmentve itt :
Szerző: | Lindner Károly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1972
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81469 |
Hasonló tételek
-
Borok cukortartalmának meghatározására szolgáló módszerek összehasonlító vizsgálata
Szerző: Bakos Antal, et al.
Megjelent: (1978) -
A banán gyümölcs cukortartalmának, víz állapotának és szabad aminósav tartalmának változása az érés során
Szerző: Kádas Lajos, et al.
Megjelent: (1979) -
Élelmiszerek cukortartalmának indirekt atomabszorpciós meghatározása a rézredukció alapján
Szerző: Sebestyén Róbert, et al.
Megjelent: (1985) -
Fehérje fogyasztásunk és annak táplálkozási értékelése
Szerző: Lindner Károly
Megjelent: (1979) -
Gyümölcsnektárok cukortartalmának csökkentése szuklaróz és stevia alkalmazásával [absztrakt] /
Szerző: Béres Csenge, et al.
Megjelent: (2023)