Élelmiszerek B12-vitamintartalmának meghatározása mikrobiológiai módszerrel I.
In der Arbeit wird eine für die spezifische Bestimmung des Vitamingehaltes B-12 geeignete mikrobiologische Methode beschieben. Test-Organismus:Lacfoftncillus leichmanii ATCC 7830. Der Verfasser beschreibt die Technik des Verfahrens ausführlich und macht auf die möglichen Fehler bei der Durchführung...
Elmentve itt :
Szerző: | Hegedűs Mihály |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1972
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81435 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek B12-vitamintartalmának meghatározása mikrobiológiai módszerrel II. élelmiszereink B12-vitamintartalmának vizsgálata /
Szerző: Hegedűs Mihály
Megjelent: (1972) -
Élelmiszerek vitamintartalmának meghatározása nagynyomású folyadékkromatográfiával (HPLC)
Szerző: Bognár Antal, et al.
Megjelent: (1986) -
Fehérjeérték meghatározása mikrobiológiai módszerrel
Szerző: Hegedűs Mihály
Megjelent: (1971) -
B6-vitamin meghatározása élelmiszerekben és ételekben, mikrobiológiai módszerrel
Szerző: Telegdy-Kováts Magda
Megjelent: (1965) -
В-vitaminok meghatározása élelmiszerekben mikrobiológiai módszerrel
Szerző: Telegdy-Kováts Magda
Megjelent: (1965)