Adatok a grape-fruit (toronja, Citrus paradisi v. Citrus decumanus) mikroflórájáról
Die Verfasser studierten die Ursache des Verderbs von Grape fruit (Citrus paradisi) um wirtschaftlichen Schaden abwehren zu können. Vor allem untersuchten sie, was für Mikroben an der Oberfläche der erwähnten Frucht mit den zur Verfügung stehenden Methoden nachgewiesen werden können, das heisst, wie...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Nikodemusz István Bravo y Almaguer de Argüelles María Caridad Fernandez у Ibarguren Magalis |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1971
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81427 |
Hasonló tételek
- Citrus sinensis
-
Planar chromatography in the quality control of adulterated Citrus paradisi seed extract-containing products
Szerző: Csupor Dezső, et al.
Megjelent: (2018) -
Citrus-félék vizsgálata II. az anyagcsere vizsgálata légzésméréssel /
Szerző: Kádas Lajos, et al.
Megjelent: (1985) -
Hidegtűrő mikróbák jelentősége tengeri eredetű termékek romlásában
Szerző: Nikodemusz István, et al.
Megjelent: (1973) -
Difenillel impregnált csomagolóanyagok felhasználása Citrus-gyümölcsök eltarthatóságának növelésére
Szerző: Kieselbach Gyula
Megjelent: (1958)