Élelmiszereink mikrobiológiai minőségvizsgálata gyors módszerekkel I. szűrővizsgálati kísérletek rezazurinos redukcióval /
Die Verfasser führten orientierende Versuche zur raschen Bestimmung — hinnen eines Arbeitstages — der Gesamtkeimzahl verschiedener Lebensmittel aufgrund der Reduktion von Resazurin durch Zwecks Anwendbarkeit der Methode als Selektionsverfahren in der mikrobiologischen Qualitätskontrolle. Sie verwend...
Saved in:
Main Authors: |
Gál Ilona Emma Békés Imre |
---|---|
Format: | Article |
Published: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1971
|
Series: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer, Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
Subjects: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81419 |
Similar Items
-
Biotin mikrobiológiai meghatározása élelmiszereink biotintartalma /
by: Molnár László
Published: (1976) -
Gyors módszer koffein tájékoztató meghatározására pörköltkávéban
by: Gál Ilona Emma, et al.
Published: (1972) -
Hagymaszárítmányok mikrobiológiai minőségének értékelése matematikai statisztikai módszerekkel
by: Pesti Katalin, et al.
Published: (1974) -
Besugárzott cukor vizsgálata mikrobiológiai szempontból
by: Vajda Ödön, et al.
Published: (1970) -
Élelmiszereink akrilamid-tartalma
by: Szigeti Tamás János
Published: (2018)