Néhány fertőtlenítőszer összehasonlító vizsgálata tejipari szempontból, különös tekintettel a jodofórokra
Die Verfasser untersuchten Togo 51, Tagonin, Nitrogenol, Natriumhypochlorit, Dichinol RA und die Jodophoren von milchindustriellem Standpunkte aus. Sie stellten fest, dass von milchindustriellem Standpunkte aus, abgesehen von den aktiven Chlorpräparaten (Natriumhypochlorit, Dichinol RA) die Jodophor...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Wagner Attila Fábián Attila Dobos Kovács Mária Magyar Károly |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1971
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81398 |
Hasonló tételek
-
A kannabidiolsav néhány tulajdonságának vizsgálata élelmiszertartósítási szempontból
Szerző: Gál Ilona Emma, et al.
Megjelent: (1969) -
Tejipari termékek cukorösszetételének vizsgálata enzimes analitikai módszerekkel
Szerző: Polacsekné Rácz Mária, et al.
Megjelent: (1984) -
A termelői nyerstej kazeintartalmának gyors meghatározása különös tekintettel a kóros tejekre
Szerző: Wagner Attila, et al.
Megjelent: (1973) -
Nyers és sült húsok fehérjéinek összehasonlító kémiai vizsgálata táplálkozástudományi szempontból
Szerző: Dworschák Ernő
Megjelent: (1969) -
Besugárzott cukor vizsgálata mikrobiológiai szempontból
Szerző: Vajda Ödön, et al.
Megjelent: (1970)