Nagy pektinbontó képességű penészgomba-törzsek kiválasztása
Die Zielsetzung der Versuche der Verfasserin war die Selektierung eines ein Enzym mit grosser Pektinabbaufähigkeit produzierenden Stammes unter submersen Züchtungsbedingungen. Die Arbeit wurde für notwendig erachtet, da der Enzymanspruch der einheimischen obstverarbeitenden Industrie von Jahr zu Jah...
Elmentve itt :
Szerző: | Zackel Erna |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1971
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81395 |
Hasonló tételek
-
A pektinbontó enzimek hatása és aktivitásuk meghatározása
Szerző: Zetelaki Zoltánné, et al.
Megjelent: (1972) -
A gyümölcsökben található pektinbontó enzimek vizsgálatának módszertani kérdései
Szerző: Al-Himdani A., et al.
Megjelent: (1989) -
Érzékszervi bírálók elsődleges kiválasztása és alapfokú kiképzése
Szerző: Molnár Pál, et al.
Megjelent: (1977) -
Baktérium törzsek proteináz termelésének vizsgálata
Szerző: Békés Imre
Megjelent: (1969) -
Élelmiszeranalitikai vizsgálatok kiválasztása ellenőrző és minősítő vizsgálatok céljaira
Szerző: Torbágyi-Novák László
Megjelent: (1958)