Az MSZ 12257-68 "Tejjel készült kakaóital" és az MSZ 9435-60 "Kakaópor" szabványok minőségi követelményeinek összefüggése
Elmentve itt :
Szerző: | Borsi Miklósné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1970
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek, Élelmiszeripar - szabványok |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81385 |
Hasonló tételek
-
Az étkezési ecetsav (MSZ 7488) és az erjedési ecet (MSZ 1659) felhasználása tartósítási célra
Szerző: Kovácsné Horák Lujza
Megjelent: (1966) -
Az új szikvíz szabvány (MSZ 8808-72)
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1972) -
Észrevételek az MSZ 8808 szikvíz szabvánnyal kapcsolatban
Szerző: Kottász József
Megjelent: (1959) -
Az MszT új feladatairól
Megjelent: (1952) -
Adatok az MSZ 9448-67 szaloncukor-szabvány korszerűsítéséhez
Szerző: Ravasz László, et al.
Megjelent: (1974)