Kenyérfélék térfogatának vizsgálata a térfogat alsó határértékének megállapítása /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Csanád Imréné Kun Imréné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1970
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - érzékszervi, Élelmiszervizsgálat - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81359 |
Hasonló tételek
-
1966. évi Malomipari konferencia
Szerző: Csanád Imréné
Megjelent: (1967) -
Az V. Országos Sütőipari Konferencia
Szerző: Csanád Imréné
Megjelent: (1965) -
Kenyérvizsgálati tapasztalatok 1965-ben
Szerző: Csanád Imréné
Megjelent: (1966) -
Adatok az MSZ 9448-67 szaloncukor-szabvány korszerűsítéséhez
Szerző: Ravasz László, et al.
Megjelent: (1974) -
A baromfiipari termékek 1972. évi minőségalakulásának értékelése a hatósági élelmiszerellenőrző és vegyvizsgáló intézetek vizsgálatai alapján
Szerző: Hídvégi Imréné, et al.
Megjelent: (1973)