Húskészítmények kötőszöveti fehérjetartalmának vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Ojtózy Kristófné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1970
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81350
LEADER 00878nab a2200205 i 4500
001 acta81350
005 20230914152540.0
008 230914s1970 hu o 0|| hun d
040 |a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Ojtózy Kristófné 
245 1 0 |a Húskészítmények kötőszöveti fehérjetartalmának vizsgálata  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Ojtózy Kristófné 
260 |a Lapkiadó Vállalat  |b Budapest  |c 1970 
300 |a 43-47 
490 0 |a Élelmiszervizsgálati közlemények 
650 4 |a Műszaki és technológiai tudományok 
650 4 |a Egyéb műszaki tudományok és technológiák 
650 4 |a Élelmiszer és italfélék 
695 |a Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszerkémia - módszer 
856 4 0 |u http://acta.bibl.u-szeged.hu/81350/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1970_01_043-047.pdf  |z Dokumentum-elérés