Kapszaicin-meghatározási módszer kidolgozása oleorezin és más nagy hatóanyag-tartalmú készítmények minősítésére

Die Verfasser arbeiteten ein neues dünnschichtchromatographisches Ver fahren zur Bestimmung des capsaicingehaltes von Oleoresin aus. Prinzip der Methode: Das in der ätherischen Lösung des Oleoresins enthaltene capsaicin wird an einer präparativen (0,7 mm dicken) MN-Kieselgel N-HR Schicht von den Far...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Blazovich Márta
Spanyár Pál
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1969
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81339

Hasonló tételek