A FAO/WHO közös élelmezés-szabványosítási programja
Verfasser berichtet über das Welt- und das regionale Standardisierungsprogramm von Lebensmitteln, über die Tätigkeit des die Arbeit leitenden Ausschusses des Codex Alimentárius. Er berichtet über die auf verschiedenen Fachgebieten tätigen Codex-Kommitteen deren Aufgaben, organisatorische Beziehungen...
Elmentve itt :
Szerző: | Szilágyi József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1969
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - szabvány, Élelmiszeripar - minőségszabályozás, Minőségszabályozás - élelmiszeripari termékek |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81335 |
Hasonló tételek
-
A FAO/WHO Codex Alimentarius szerepe, rendszere, dokumentumai
Szerző: Rácz Endre, et al.
Megjelent: (2000) -
A WHO/FAO Codex Alimentarius Bizottságának élelmiszer-analitikai és mintavételi konferenciája Budapesten = Food analytical and sampling conference of codex alimentarius committee of WHO/FAO in budapest
Szerző: Szunyogh Gábor
Megjelent: (2016) -
Food analytical and sampling conference of codex alimentarius committee of WHO/FAO in Budapest = A WHO/FAO Codex Alimentarius Bizottságának élelmiszer-analitikai és mintavételi konferenciája Budapesten
Szerző: Szunyogh Gábor
Megjelent: (2016) -
A HACCP rendszer alkalmazásának irányelvei a FAO/WHO Codex Alimentarius szerint
Szerző: Fábri Ilona, et al.
Megjelent: (1994) -
FAO/WHO Codex Alimentarius Élelmiszerhigiéniai Bizottság 1997-ben befejezett és folyamatban lévő munkái
Szerző: Fábri Ilona
Megjelent: (1997)